Tanfolyamaink

 

Egymásra épülő angol tanfolyamainkkal úgy építjük fel gyermeke angoltudását, mint egy szilárd alapokkal rendelkező házat.

A Helen Doron English az angolnyelv-tanulás egyedülálló, könnyű és természetes módja, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható.

Ez a nemzetközileg elismert angol tanulási rendszer a gyermek természetes tanulási képességére épít, a speciálisan kifejlesztett tananyag ismételt otthoni hallgatása és a játékos foglalkozások pozitív, szórakoztató környezete megadja a gyerekek számára azt, hogy az angol a gyermek második anyanyelve lehessen.

Ez a módszer már bizonyított: A Helen Doron English módszerrel millió kisgyermek és tini tanulja az angol nyelvet világszerte, több mint 35 éve.

Az anyanyelv elsajátításához hasonlóan eleinte a beszélt nyelvet tanítjuk a kisgyerekeknek, majd fokozatosan bevezetjük az olvasást és írást a nagyobbaknak.

 

 

Válasszon gyermeke életkorának megfelelő tanfolyamaink közül:

 Tanfolyamaink 0-3 éves gyermekeknek

Tanfolyamaink 3-6 éves gyermekeknek

Tanfolyamaink 6-12 éves gyermekeknek

Tanfolyamaink 12-19 éveseknek

Ha mégis inkább a segítségünket kérné a legmegfelelőbb tanfolyam kiválasztásához szívesen visszahívjuk:

 

Játékos, könnyed tanulás: Szakértőink által kifejlesztett exkluzív tananyagaink kalandos történetekkel, dalokkal, zenével, fejlesztő foglalkoztató könyvekkel és naprakész technológiai lehetőségek alkalmazásával vezetik be a diákokat az angol nyelv rejtelmeibe, a foglalkozásainkat pedig játékok, mozgásos feladatok és speciális tevékenységek színesítik, hogy a tanulás igazi élmény legyen!

Természetes tanulás: A gyerekek minden korosztálya örömmel sajátítja el az új készségeket, mialatt segítjük őket a közös tevékenységekben való részvételben és folyamatosan motiváljuk őket.

Minden gyermek nyertes: Célunk, hogy támogassuk a gyermek természetes tanulásra való hajlamát a pozitív megerősítésen keresztül, segítsük a gyermeket önbecsülése felépítésben és magabiztossá válásában.

A részletekre is figyelünk: A gyerekek megtanulják a helyes kiejtést és hangsúlyozást, nyelvtant és szókincset.

A nagyobb diákok igényei: A tananyagaink és foglalkozásaink lehetővé teszik diákjainknak nemzetközi nyelvvizsga (például Cambridge) megszerzését is.