Tanfolyamaink

 

Egymásra épülő angol tanfolyamainkkal úgy építjük fel gyermeke angoltudását, mint egy szilárd alapokkal rendelkező házat.

A Helen Doron Early English az angolnyelv-tanulás egyedülálló, könnyű és természetes módja, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható.

Ez a nemzetközileg elismert angol tanulási rendszer a gyermek természetes képességére épít, a speciálisan kifejlesztett tananyag ismételt otthoni hallgatása és a játékos foglalkozások pozitív, vidámsággal teli környezete megadja a gyerekek számára azt, hogy az angol a gyermek második anyanyelve lehessen.

Ez a módszer már bizonyított: A Helen Doron Early English módszerrel közel fél millió kis- és nagy gyermek tanulja az angol nyelvet világszerte, több mint 25 éve.

13 angol kurzus: Először az angol beszélt nyelvet tanítjuk kisgyermekek számára (választható írás és olvasás is), majd a beszélt nyelvet, olvasást és írást a nagyobbaknak.

 

 

Válasszon gyermeke életkorának megfelelő tanfolyamaink közül:

 Tanfolyamaink 0-3 éves gyermekeknek

Tanfolyamaink 3-6 éves gyermekeknek

Tanfolyamaink 6-12 éves gyermekeknek

Tanfolyamaink 12-19 éveseknek

Ha mégis inkább a segítségünket kérné a legmegfelelőbb tanfolyam kiválasztásához szívesen visszahívjuk:

 

Játékos, könnyed tanulás: Szakértők által kifejlesztett exkluzív tanulói csomagok tartalmazzák a dalokat, zenét, mozgást, játékokat, speciális tevékenységeket és még sok minden mást, hogy a tanulás igazi élmény legyen!

Természetes tanulás: A gyerekek minden korosztálya örömmel sajátítja el az új készségeket, mialatt segítjük őket a közös tevékenységekben való részvételben és folyamatosan motiváljuk őket.

Minden gyermek nyertes: Célunk, hogy támogassuk a gyermek természetes tanulásra való hajlamát a pozitív megerősítésen keresztül, segítsük a gyermeket önbecsülése felépítésben és magabiztossá válásában.

A részletekre is figyelünk: A gyerekek megtanulják az anyanyelvűek által használt helyes angol hangsúlyozást, kiejtést, nyelvtant és szókincset.

A nagyobb gyerekek igényei: A foglalkozások tartalmazzák azokat a speciális tananyagokat, melyek egy nemzetközi nyelvvizsga (például Cambridge) megszerzéséhez szükségesek.