Fun with Flupe

A Fun with Flupe kezdő angol program 2-5 éves gyermekek részére, vagy haladó kurzus a Baby’s Best Start után. 

A kiváncsi Paul minden epizódban a bohókás szupernagyi, Granny Fix segítségére siet Flupe-pal, a mókás bojtocskával, hogy megoldják az összekuszálódott dalok rejtélyét! Paul az öt évesek kiváncsiságával fedezi fel a világot, és mindig kész új rejtélyek megoldására. Granny Fix csak rímekben beszél, képes akár ninja ugrásra is és mindig tele van meglepetéssel! Flupe, a pattogó kis pompom, hangulatával együtt a színét is változtatja, csak szavakat ismétel, így ösztönzi a gyerekeket a helyes hangsúly és kiejtés elsajátítására!

Megduplázott szókincs, számos új népszerű angol gyerekdal, új szereplők. A korábbinál nagyobb formátumú foglalkoztató könyvek a gyerekeknek, külön szövegkönyv a szülőknek.

ÚJDONSÁG, hogy az ifjú Paul Ward, Flupe, a bojtocska és Granny Fix izgalmas kalandjait rajzfilmen is nyomonkövethetjük!

Tanfolyam információ

A 2-4 évesek aktív szülői részvétellel, a nagyobbak önállóan vesznek részt a foglalkozásokon, ahol kizárólag angolul fedezzük fel a világot! A program során a beszélt nyelvre összpontosítunk, sok zenével, mondókával és mozgással alapozzuk meg a gyerekek nyelvi készségét.

Gyermeke a program során

 • elsajátít közel 660 szót és megismeri az angol nyelv alapvető mondatszerkezeteit
 • megismer 25 dalt, amelyek különböző zenei stílusokat képviselnek és számos mondókát
 • a játékok során társas készségei is fejlődnek (türelem, együttműködés)
 • fejlődik beszédkészsége, beszédértése
 • minden érzékszervét megmozgatjuk a tevékenységek során, ezáltal fejlődik kognitív (észlelő, megismerő) képessége
 • a mondókák és rímek elősegítik a későbbi olvasás tanulást is (anyanyelven is)
 • tökéletesíti kiejtését

…és nem utolsó sorban észrevétlenül, örömmel fogja az angol nyelvet elsajátítani és megszeretni.

A Helen Doron oktatási csomag tartalma:

 • 4 audio CD a mindennapi otthoni hallgatáshoz
 • 12 mesét tartalmazó DVD
 • 4 db, a korosztálynak megfelelő feladatokat tartalmazó készségfejlesztő foglalkoztató könyv matricákkal
 • szövegkönyv
 • ajándék hátizsák

 A foglalkoztató könyvek nagy méretűek, a kis kezekhez igazodnak, a hátizsákban pedig kényelmesen tárolhatják, szállíthatják és megőrizhetik őket a következő évekre.

A dalok egy része népszerű angol gyerekdalok válogatása, másik fele kifejezetten Helen Doron által a programunkhoz készített dalok. A mondókák, mesék változatos anyanyelvi környezetet biztosítanak a gyerekeknek a mindennapokban, a rövid rajzfilm epizódok pedig további élményekkel gazdagítják őket.

A mindennapos hanganyag hallgatással megalapozzák gyermekük nyelvi fejlődését, amelyet a foglalkozásokon a tevékenységek és játékok során töltünk fel jelentéssel, fordítás nélkül!!! Ezáltal a gyerekek az anyanyelv elsajátításához hasonlóan szívják magukba az angol nyelv alapjait!

A Fun with Flupe program 45 perces, egymásra épülő, struktúrált foglalkozásokból áll, amely rendszeres keretet biztosít gyermeke korai angol nyelvelsajátításához. A haladás üteme a csoport tempójához igazodik. A programot 4-8 fős csoportokban  indítjuk.


Vissza a tanfolyamokhoz     Jelentkezés bemutató foglalkozásra     Visszahívást kérek!