Angol óvodásoknak – Helen Doron módszerrel

Már óvodás korban érdemes az angol nyelv tanulását elkezdeni!

 • Az angol nyelv fiatalkori elsajátítása fejleszti a gyermek kommunikációs célú figyelmét (a másikra való odafigyelés, nem verbális jelekből értés képessége, empátiás készség)
 • Hozzájárul a logikus gondolkodás megerősödéséhez (azaz a rendszerben, sőt egymástól eltérő logikai rendszerekben való gondolkodás képességéhez)
 • A második nyelv korai tanulása a fent említett készségek fejlődése révén az anyanyelvi kifejezőképesség fejlődéséhez is hozzájárul
 • Ha a gyermek egészen kicsi korától fogva több nyelvi közegben is rendszeresen jelen van, képes az anyanyelve mellett akár több nyelv hangzókészletének tökéletes elsajátítására is. Ez teszi aztán képessé arra, hogy felcseperedve a gyermekkorban hallott idegen nyelvet is tökéletes kiejtéssel, akcentus nélkül beszélje.
 • Megkönnyíti további idegen nyelvek elsajátítását
 • Különleges látásmóddal gazdagíthatja gyermekét, könnyeddé, magabiztossá teszi őt a mindennapi kapcsolatokban
 • A több nyelven beszélő gyerekek hatalmas előnnyel vágnak neki mind az iskolai, mind a későbbi felnőtt élethez.

11 ok, miért minket válasszon gyermekének:

 1. Ez a módszer már bizonyított: a több mint 30 éve folyamatosan fejlesztett, finomított Helen Doron tanfolyamokon a világon már több mint kétmillió gyermek ismerkedett meg az angol nyelvvel.
 2. Megbízható nemzetközi szakmai háttér segíti munkánkat és dolgozik a módszer továbbfejlesztésén évről – évre.
 3. A Helen Doron tanfolyamok a gyermekek életkorából adódó fejlettségi szinteknek megfelelően kerültek kidolgozásra. Függetlenül attól, hogy a gyermek bölcsis, óvodás, alsó vagy felső tagozatos iskolás, nálunk bármikor el lehet kezdeni az angol nyelv elsajátítását.
 4. Nálunk minden egyes óra részletesen kidolgozott útmutató alapján, 2-3 perces pontossággal van felépítve. Például mozgásos tevékenységet egy csendesebb követ majd megint egy kereszt-mozgásos következik, hogy biztosítsa a megfelelő figyelmet és stimulálja az agyat. Így a mozgás által jobban rögzül az elsajátított szókincs!
 5. Rengeteg színes szemléltetőeszközt használunk. Nézzenek csak be a tanári szobánkba! Minden szekrény és polc tele van játékokkal és kreatív eszközökkel!
 6. Mi csak dícsérünk! Ez a pozitív megerősítés biztosítja, hogy gyermeke mosollyal az arcán, önbizalommal telve jöjjön ki az óráinkról, és már várja a következő foglalkozást.
 7. Helen Doron foglalkozásokon semmi sem kötelező: nem KELL válaszolni egy kérdésre, nem KELL megoldani egy feladatot. Ha valami nem megy a többiek segítenek. Nincs a gyermekeken az a nyomás, ami egy magántanár esetén szinte mindig érezhető. Ez egy játék, amiben ha akar részt vesz a gyermek, de ha éppen nincs kedve, akkor csak a háttérből figyeli a többieket. Pár percen belül úgyis újra magával ragadja a játszani vágyás.
 8. Nyelviskolánkban egy több lépcsős szelekciós folyamat során csak azokat a tanárokat alkalmazzuk, akik egyrészt az angol nyelvből, másrészt pedagógiai szempontból és gyermekközpontú gondolkodásból a legkiemelkedőbbet tudják nyújtani.
 9. Tanárainkkal szemben a továbbiakban is szigorú követelményrendszert alkalmazunk: mielőtt nyelvsikolánkban taníthatna, el kell végeznie egy speciális Helen Doron tanárképzői tanfolyamot, a későbbiekben pedig kötelező szakmai (pedagógiai és módszertani) továbbképzéseken, tanári konferenciákon kell résztvennie.
 10. Tudjuk, hogy a nyelvtanulás nem olcsó mulatság, ezért nálunk lehetőség van féléves vagy havi részletfizetésre is.
 11. A befizetett tandíj betegség esetén sem vész el: más nyelviskolákkal ellentétben nálunk az elmulasztott órák bepótolhatók.

Hozza el hozzánk gyermekét és mi megtanítjuk őt angolul!

 Jöjjön el ingyenes bemutató óráink egyikére!

 Ismerkedjen meg a Helen Doron módszerrel személyesen!

 Tapasztalja meg, milyen jól érzi magát gyermeke a foglalkozáson!

 Tegye fel kérdéseit!

A bemutató órákra jelentkezni telefonon, e-mailben vagy ide kattintva tud!

 

Angol tanfolyamaink óvodásoknak:

Fun with Flupe

Kezdő angol tanfolyam 2-5 éves gyermekek részére. A foglalkozásokon kizárólag angolul fedezzük fel a világot! A program során a beszélt nyelvre összpontosítunk, sok zenével, mondókával és mozgással alapozzuk meg a gyerekek nyelvi készségét. Tovább…

More Fun with Flupe

Haladó angol tanfolyam a 3-6 éves gyermekek számára. Gyermeke sok nevetéssel észrevétlenül szívja magába az angoltudást: 660 angol szót, jó kiejtést és az angol mondatszerkezetet. 25 új angol dal és 12 rajzfilm epizód segít ebben. Tovább…