Jump with Joey

Jump with Joey a legújabb Helen Doron kezdő szintű angol tanfolyam 5-9 éves gyermekek részére, vagy haladó kurzus a Fun with Flupe tanfolyamok után. 

A tanfolyam egy 12 részből álló rajfilmsorozatot is tartlamaz, melynek epizódjai során végigkövethetjük hogyan segít Paul Ward és barátja Millie Kanginak és csintalan fiának, Joey-nak megoldani a Storyville-ben felmerülő problémákat.

A Jump with Joey az első interaktív, multimédiás angol tanfolyam, amely kiaknázza az úgynevezett “kiterjesztett valóság” (Augmented Reality) technológiában rejlő lehetőségeket: mobiltelefon vagy tablet segítségével a tankönyvek szereplői életre kelnek, felejthetetlen élménnyé téve az otthoni angol zene-, és szöveghallgatást.

A Helen Doron oktatási csomag tartalma:

  • 4 audio CD a mindennapi otthoni hallgatáshoz
  • 12 mesét tartalmazó DVD
  • 4 db, a korosztálynak megfelelő feladatokat tartalmazó készségfejlesztő mágikus foglalkoztató könyv matricákkal
  • szövegkönyv
  • ajándék hátizsák

A foglalkoztató könyvek nagy méretűek, a kis kezekhez igazodnak, a hátizsákban pedig kényelmesen tárolhatják, szállíthatják és megőrizhetik őket a következő évekre.

A mindennapos hanganyag hallgatással megalapozzák gyermekük nyelvi fejlődését, amelyet a foglalkozásokon a tevékenységek és játékok során töltünk fel jelentéssel, fordítás nélkül!!! Ezáltal a gyerekek az anyanyelv elsajátításához hasonlóan szívják magukba az angol nyelv alapjait!

A program 45 perces, egymásra épülő foglalkozásokból áll, amely keretet biztosít gyermeke angol nyelvelsajátításához. A haladás üteme a csoport tempójához igazodik.

A programot 4-8 fős csoportokban indítjuk.

Vissza a tanfolyamokhoz      Jelentkezés bemutató foglalkozásra        Visszahívást kérek!