Munkatársaink

Rép Krisztina vagyok, az oktatóközpont vezetője, angol nyelvszakos Helen Doron oktató és két fiatal felnőtt anyukája. Az angol nyelv gyerekkorom óta szerelem, ezt a szenvedélyt igyekszem a felnövekvő generációknak is átadni már több, mint 15 éve.

Gyerekként sokáig tanító néni akartam lenni, később a Nagytesóm angol könyvéből elkezdtem angolul tanulni. Megtetszett és változott a terv: angol tanár leszek! A gimibe angol tagozatos osztályba jelentkeztem, mellette korrepetáltam kisebbeket, ismerősöket, nyelvvizsgáztam, de végül az élet másfelé sodort.

Az angol nyelv megkerülhetetlenül jelen volt a mindennapjaimban munka, filmek, kedvenc zenék, utazások során, szerettem, de nem volt mindig könnyed és stresszmentes a kapcsolatunk.

Aztán amikor a gyerekeim kicsik voltak, hallottam egy módszerről, ami pici kortól játékosan, természetes módon segíti a gyerekeket az angol nyelv elsajátításában. Kíváncsi lettem, hiszen mit veszíthetünk? Így mentünk el Helen Doron foglalkozásra, ahol első kézből tapasztaltam meg, hogy a módszer hatékonyan és jól működik, ottragadtunk és amikor lehetőségem adódott, Helen Doron oktatóközpont vezetőként és oktatóként kezdtem egy új kalandba. És milyen jól döntöttem!

Azóta is igyekszem tanítványaimnak az angolnyelv-tudás mellett további értékeket is átadni, magabiztosságukat erősíteni, hogy ezek segítségével képesek legyenek megvalósítani álmaikat. A foglalkozásokon megmutatom nekik, miben ügyesek, és együtt csiszoljuk, amit szükséges. Hiszem, hogy nincs lehetetlen, csak merni kell nagyot álmodni!

És persze én is minden nap tanulok tőlük, róluk, magamról, a világról. Feltöltenek az ügyességükkel, a mosolyukkal, az öleléseikkel, a kamaszos grimaszaikkal.

Sokan javítottak az iskolai jegyeiken, aktívan használják a nyelvet, jó néhányan már nyelvvizsgáztak is, vagy egyszerűen „csak” megszerették. Én pedig büszke vagyok rá, hogy a sikerükben nekem is részem volt. Megerősítés számomra az is, hogy korábbi tanítványaim nem tűnnek el, hanem ma is kapcsolódnak hozzánk.

Mindig van mit és kitől tanulni, és mi együtt nyitottak vagyunk a tanulásra!