Nyári táboraink 2021-ben

Idén nyáron három féle angol tábort is kínálunk a gyerekeknek:

CAMBRIDGE TEEN WEEK
Délelőtti intenzív angol 9-12 és 12-16 éveseknek

Időpontok:
9-12 éveseknek: 2021. június 21-25.
12-16 éveseknek: 2021. július 5-9.

A program a Helen Doron Angyalföld helyszínén (Petneházy u. 54.) zajlik, a külsős programra innen indulunk és utána ide érkezünk.
Idei nyári intenzív kurzusainkat is a megszokott gondossággal készítjük elő, a mindenkori helyzet lehetőségeit és a biztonságot szem előtt tartva. 
Egész hetes délelőtti intenzív angol program tiniknek (napi 4*45 perc angol, 15 perces szünetekkel), szabaduló szoba, film klub.
Az órákon nyelvi és szókincsfejlesztő feladatok, játékok mellett az angolszász kultúrával is ismerkedünk. A résztvevők minden nyelvi készségét fejlesztjük (beszédkészség, olvasott szövegértés, hallás utáni megértés, nyelvtan, íráskészség), a tábor nyelve az angol, Cambridge English tesztek típusfeladataival dolgozunk (kisebbekkel Young Learners – Starters, Movers, Flyers, nagyobbakkal – KET, PET, FCE tesztek). Ezt a programot teljesen kezdőknek nem ajánljuk, a kisebbeknek legalább 2 év iskolai angol (írás-olvasással, A1 szint), illetve a nagyoknak A2/B1-es nyelvtudás szükséges.
A program 8:30 – 13:00 között zajlik, délután már a fiatalok programozhatnak a barátokkal.
A program minimum 4, maximum 6 fővel indul, díja: 34.500,-Ft + belépő, amely tartalmazza az angol órák és a tananyagok díját.
A jelentkezés 15.000,-Ft előleg vagy a teljes díj befizetésével lép érvénybe.
A táborban nyelviskolánk tapasztalt HDE angol tanárai foglalkoznak a gyerekekkel.
A tábor felelős vezetője: Rép Krisztina (20/440 3722)
A FIATALOKRA sajátjainkként vigyázunk!!!
A szervezők mindent megtesznek a programok zökkenőmentes lebonyolításának érdekében, azonban az időjárás és egyéb körülmények befolyásolhatják a hét programját. A kurzuson mindenki saját felelősségére vesz részt.

Jelentkezni e-mailben, telefonon vagy IDE kattintva tud.

 

ENGLISH HOLIDAY ADVENTURES!
Egész napos angol tábor 4-10 éveseknek

Időpontok:
2021. június 28 – július 2.
2021. július 12-16.

A program a Helen Doron Angyalföld helyszínén (Petneházy u. 54.) zajlik, a külsős programokra innen indulunk és utána ide érkezünk. 
Idei táborainkat is a megszokott gondossággal készítjük elő, a mindenkori helyzet lehetőségeit és a biztonságot szem előtt tartva. 
A hét során napi két angol foglalkozáson vesznek részt a gyerekek, lesz kézműveskedés, zene, tánc, szabadtéri programok, mozgásos és ügyességi játékok, angol filmvetítés, dalok és sok játék, lesz pihenés, fagyi, móka és kacagás, hiszen nyár van!!!
Ízelítő tervezett programjainkból (a körülmények függvényében változhatnak): Tarzan Park, Városligeti játszó, séta a Margitszigeten, kutyás foglalkozás, dunai hajózás, tűzoltóság látogatás.
A programokat 8:30 és 16:30 óra között tartjuk, 8:00-8:30 és 16:30-17:00 között ügyelet kérhető.
Az English Holiday Adventures program díja 5 napra : 40.500 Ft + belépők, amely tartalmazza a napi 3x étkezés (reggeli/tízórai, ebéd, uzsonna), a programok, az angol foglalkozások díját, a kézműves anyagokat.
A jelentkezés 15.000,-Ft előleg vagy a teljes részvételi díj befizetésével lép érvénybe.
A táborban nyelviskolánk gyakorlott HDE angol tanárai foglalkoznak a gyerekekkel.
A tábor minimum 8, maximum 12 fővel indul.
Ebédelni külső helyszínen fogunk, speciális igényeket kérjük jelezzék.
A tábor vezetője: Rép Krisztina (20/440 3722)
A gyerekekre sajátjainkként vigyázunk!!!
A tábor szervezői mindent megtesznek a programok zökkenőmentes lebonyolításának érdekében, azonban az időjárás és egyéb körülmények befolyásolhatják a tábor programját. A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt.

Jelentkezni e-mailben, telefonon vagy IDE kattintva tud.

 

PINDUR program
3-6 éveseknek

Időpontok: 
2021. június 28 – július 2.
2021. július 12-16.

A program a Helen Doron Angyalföld helyszínén (Petneházy u. 54.) zajlik, az esetleges külsős programokra innen indulunk és utána ide érkezünk. 
Idei táborainkat is a megszokott gondossággal készítjük elő, a mindenkori helyzet lehetőségeit és a biztonságot szem előtt tartva.
A hét során az angol mellett kézműves foglalkozások, ügyességi feladatok, dalok és sok játék színesíti a programot, lesz móka és kacagás, hiszen nyár van!!!
Amennyiben lehetőség lesz rá, az egyik délelőtt az egész napos English Holiday Adventure táborozókkal közös külsős programon veszünk részt.
A programokat 9:00 és 12:00 óra között tartjuk, tízóraival – pihenővel. Kérjük, pontosan érkezzetek a gyerekekért.
A Pindur program díja 5 napra : 22.000, Ft (+ belépő), amely tartalmazza az angol foglalkozások, kézműves anyagok díját, a tízórait.
A jelentkezés 10.000,-Ft előleg vagy a teljes részvételi díj befizetésével lép érvénybe.
A hét során nyelviskolánk gyakorlott HDE angol tanárai foglalkoznak a gyerekekkel. A programok a napközis csoporttal közösen, de kor szerinti bontásban zajlanak. Napközis táborozók nélkül a Pindur program önállóan minimum 4, maximum 6 fővel indul.
A program vezetője: Rép Krisztina (20/440 3722)
A gyerekekre sajátjainkként vigyázunk!!!
A tábor szervezői mindent megtesznek a programok zökkenőmentes lebonyolításának érdekében, azonban az időjárás és egyéb körülmények befolyásolhatják a tábor programját. A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt.

Jelentkezni e-mailben, telefonon vagy IDE kattintva tud.

A GYEREKEKRE ÉS A FIATALOKRA SAJÁTJAINKKÉNT VIGYÁZUNK!!!