Nyári táboraink 2024-ben

SUMMER FUN!
Ha nyár akkor Helen Doron angol tábor Angyalföldön!

Szórakoztató, mégis tartalmas időtöltést keresel a gyereknek, míg Te dolgozol? Válassz nyári programjaink közül!

Visszajáró gyerekeink a garancia, hogy gyermeked jól fogja magát érezni, biztonságos környezetben, vidáman és hasznos tevékenységekkel töltheti szabadidejét, miközben nemcsak angol tudása fejlődik, de új barátokkal és élményekkel is gazdagodik.

Célunk, mint egész évben, hogy a gyerekek örömmel ismerkedjenek az angol nyelvvel, megszeressék és észrevétlenül tanulják meg használni a saját szintjükön.

Ezért tudásuknak megfelelően kommunikálunk velük, így könnyedén megértik és nem érzik majd kényelmetlenül magukat, hogy ügyetlenebbek lennének a többieknél.

A táborban gyakorlott HDE oktatók foglalkoznak a gyerekekkel.
A programok a Helen Doron Angyalföld helyszínén (Petneházy u. 54.) zajlanak, a külsős programokra innen indulunk és utána ide érkezünk. 
Idei programjainkat is a megszokott gondossággal készítjük elő a biztonságot szem előtt tartva.

A napi időbeosztás rugalmas, a gyerekek igényeihez igazodik, a külsős programok pedig az időjárás, a létszám és a program helyszínek nyitvatartásának függvényében változhatnak, de a megszokott gondosággal foglalkozunk a gyerekekkel.
A táborok vezetője: Rép Krisztina (20/440 3722)
Mindent megteszünk a programok zökkenőmentes lebonyolításának érdekében, azonban az időjárás és egyéb körülmények befolyásolhatják a tábor programját. A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt.

Szeretettel várunk mindenkit!

TWEENS Holiday Adventures
Egész napos angol tábor 10-14 éveseknek

Időpont:
2024. július 1 – 5.

Erre a hétre felsősöket várunk, akikkel a hét során nyárral kapcsolatos témákat dolgozunk fel, kicsit ismerkedünk az angol anyanyelvű országokkal is. A szókincs bővítése, nyelvtani szerkezetek gyakorlása mellett írás-olvasás feladatok is színesítik az angol nyelv gyakorlását, így a gyerekek minden nyelvi készségét fejlesztjük (beszédkészség, olvasott szövegértés, hallás utáni megértés, nyelvtan, íráskészség), ehhez az English Young Learners tesztek típusfeladatait is felhasználjuk (Starters, Movers, Flyers).

A tematikus foglalkozásokon túl elmegyünk városnézésre, kreatívkodunk, lesz zene, tánc, mozgásos és ügyességi játékok, szabadtéri programok, angol filmklub, és sok játék és persze pihenés, fagyi, móka, kacagás, hiszen nyár van!!!

A kommunikáció nyelve természetesen az angol.

Ízelítő tervezett programjainkból a lehetőségek függvényében: Illúziók múzeuma,  3D Gallery, Margitsziget, felfedező séta Budapest nevezetességei körül projekt feladattal, stb…

Ebéd a közelben, külső helyszínen lesz.

A programokat 9:00 és 16:00 óra között tartjuk, 8:00-tól és 16:00 után ügyelet kérhető.

Az TWEENS Holiday Adventures program díja 5 napra, amely tartalmazza a napi 3x étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna), az angol foglalkozások díját, a tanárok fizetését, a kézműves anyagokat és egy kis meglepetést: 68.000 Ft (+ külsős program belépők)
A jelentkezés az adatlap kitöltésével és 30.000,-Ft előleg vagy a teljes részvételi díj befizetésével lép érvénybe.
A tábor minimum 8, maximum 12 fővel indul.

Jelentkezni e-mailben, telefonon vagy IDE kattintva tud.


KIDS Holiday Adventures

Egész napos angol tábor 3-9 éveseknek

Időpontok: 
2024. június 24 – 28.

A hét során nyárral kapcsolatos tematikus angol foglalkozások mellett kézműveskedés, zene, tánc, szabadtéri programok, mozgásos és ügyességi játékok, angol mesék, dalok és sok játék gazdagítja a programot. Emellett lesz pihenés, fagyi, móka és kacagás, hiszen nyár van!!!

A délutáni alvás nem biztosított.

A kommunikáció nyelve természetesen az angol, teljesen kezdők is bátran jöhetnek, hogy ismerkedjenek a nyelvvel.

Az angol foglalkozásokon a gyerekek korcsoport szerint vesznek részt.!

Ízelítő tervezett programjainkból a lehetőségek függvényében: terápiás kutyás foglalkozás Brigivel és Beniékkel, Minipolisz, Tarzan Park, Városligeti nagyjátszó, séta a Margitszigeten, látogatás a tűzoltóságon…

A programokat 9:00 és 16:00 óra között tartjuk, 8:00-tól és 16:00 után ügyelet kérhető.

Az KIDS Holiday Adventures program díja 5 napra tartalmazza a napi 3x étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna), az angol foglalkozások díját, a tanárok fizetését, a kézműves anyagokat és egy kis meglepetést: 69.000 Ft (+ külsős program belépők)
A jelentkezés az adatlap kitöltésével és 30.000,-Ft előleg vagy a teljes részvételi díj befizetésével lép érvénybe.
A tábor minimum 8, maximum 14 fővel indul.

Jelentkezni e-mailben, telefonon vagy IDE kattintva tud.

Pindur délelőtt

Angol tábor 3-6 éveseknek

Időpontok: 
2024. június 24 – 28.

A programokat 9:00 és 12:00 óra között tartjuk, tízóraival – pihenővel.

Kérjük, pontosan érkezzetek reggel és délben.

A program a Helen Doron Angyalföld helyszínén (Petneházy u. 54.) zajlik, a napközis csoporttal közösen, de az angol foglalkozás idején kor szerinti csoportban, a külsős programokra innen indulunk és utána ide érkezünk. 
A hét során az angol foglalkozások mellett kézműveskedés, ügyességi játékok, mese, dalok és sok játék színesíti a programot.

A Pindur program díja 5 napra: 35.500, Ft (+ belépő a külsős programokra), amely tartalmazza az angol foglalkozások, kézműves anyagok díját, a tízórait.
A jelentkezés 15.000,-Ft előleg vagy a teljes részvételi díj befizetésével lép érvénybe.
Pindur program önállóan, napközis táborozók nélkül is indulhat kapacitás függvényében másik héten, ebben az esetben minimum 4, maximum 6 főt tudunk fogadni és nincs külsős program.

Jelentkezni e-mailben, telefonon vagy IDE kattintva tud.