Kezdő angol tanfolyamok gyermekeknek

Kedves Anyuka, Apuka!


Kellemetlenül érzi magát, amikor külföldiek megszólítják az utcán, vagy a nyaralás alatt nem tud szót érteni a helyiekkel? Úgy érzi öreg már a nyelvtanuláshoz, és nem szeretné, ha gyermeke is így járna?
Vagy épp ellenkezőleg: Ön jól beszél angolul, és szeretné, ha gyermeke is minél hamarabb beszélné az angol nyelvet, akár még jobban is mint Ön?
Kevésnek érzi az iskolai angolórák hatékonyságát? Gyermekének nehezen megy az angol az iskolában, unja a szótárazást és biflázást?
Esetleg egyszerűen csak a mai világban elengedhetetlennek érzi, hogy valaki több nyelven beszéljen?

Hozza el hozzánk gyermekét és mi megtanítjuk őt angolul!
Kezdő angol tanfolyamok gyermekeknek 3 hónapos kortól 14 éves korig.

A nemzetközileg elismert nyelvész – Helen Doron – által kifejleszett angol tanulási rendszer a gyermek természetes képességére épít: a speciálisan kifejlesztett tananyag és a játékos foglalkozások pozitív, vidámsággal teli környezete lehetővé teszi, hogy a gyermekek az angol nyelvet mint második anyanyelvet sajátítsák el.

A Helen Doron módszer már bizonyított: az elmúlt 30 évben több mint 2 millió gyermek tanult angolul a világ 800 Helen Doron English oktatóközpontjának egyikében!

 Jöjjön el ingyenes bemutató óráink egyikére!

 Ismerkedjen meg a Helen Doron módszerrel személyesen!

 Tapasztalja meg, milyen jól érzi magát gyermeke a foglalkozáson!

 Tegye fel kérdéseit!

A bemutató foglalkozáson való részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Jelentkezni telefonon, e-mailben vagy ide kattintva tud!


Információk kezdő angol tanfolyamainkról:

Baby’s Best Start: angol tanfolyam 3 – 22 hónapos gyerekek részére. Tanfolyamunk a szülőknek is új módszereket tanít meg, hogyan kommunikáljanak hatékonyabban gyermekükkel, miközben az oktató segítségével bevezetik a gyermeküket az angol nyelv rejtelmeibe. A tanfolyam gazdagítja a szülő-gyerek kapcsolatot, elősegíti a kommunikációt dalokon, játékokon és mozgásos tevékenységeken keresztül. Tovább…


Fun with Flupe: kezdő angol tanfolyam 2-5 éves gyermekek részére. A foglalkozásokon kizárólag angolul fedezzük fel a világot! A program során a beszélt nyelvre összpontosítunk, sok zenével, mondókával és mozgással alapozzuk meg a gyerekek nyelvi készségét. Tovább…
Jump with Joey: a legújabb Helen Doron kezdő szintű angol tanfolyam 5-9 éves gyermekek részére. A Jump with Joey az első interaktív, multimédiás angol tanfolyam, amely kiaknázza az úgynevezett “kiterjesztett valóság” (Augmented Reality) technológiában rejlő lehetőségeket: mobiltelefon vagy tablet segítségével a tankönyvek szereplői életre kelnek, felejthetetlen élménnyé téve az otthoni angol zene-, és szöveghallgatást. Tovább…


Botty the Robot: 7 -12 évesek gyermekek számára kezdő tanfolyam. A beszélt angol nyelv mellett az írás és olvasás fortélyait tanítja meg a gyerekeknek angolul. Tovább…

Ha kérdése van, szeretne segítséget kérni a megfelelő tanfolyam kiválasztásában, vagy egyszerűen csak jobban kedveli a személyes kapcsolatot, mi szívesen visszahívjuk! Kattintson ide!