Tanfolyamaink iskolásoknak

Ha nehezen megy gyermekének az angol az iskolában…
Ha gyermeke nem mer megszólalni angolul…
Ha kevésnek tartja az iskolai angolt…

Hozza el hozzánk gyermekét, és mi megtanítjuk őt angolul!

Iskolai angol kontra Helen Doron English:

  • CsoportlétszámJobb esetben is legalább 15 gyerek vesz részt egyszerre a nyelvórán. Igy nagyon kevés figyelem jut egy-egy tanulóra, pedig nagyon fontos lenne, hogy mindenki szerepelhessen, mindenki szóhoz jusson. A tanulók nem kapnak elég személyes visszajelzést tudásukkal vagy hibáikkal kapcsolatban. Ezzel szemben a Helen Doron órákon 4-8 fős kiscsoportok vannak, biztosítva ezzel, hogy mindenki sorra kerüljön, és hogy mindenkire odafigyeljen a tanár.
  • Kiejtés. Egyrészt a csoportlétszámból adódóan, másrészt az anyanyelvi tanárok hiánya miatt az iskolai oktatásban a kiejtés háttérbe szorul. Anyanyelvi tanár nálunk sem mindig van, de ezen segítenek a tanyanyagcsomagban a CD-k, amelyek napi hallgatása mintegy imitálja az anyanyelvi környezetet.
  • Gátlások. A kiejtés háttérbe szorulása miatt a gyerekek az iskolában gyakran nem mernek megszólalni angolul, mert félnek, hogy az osztálytársaik kinevetik őket, vagy nem fogják érteni amit mondanak. A Helen Doron órákon azonban ez nem így van. Egyrészt nem ugyanabban az iskolai környezetben vannak, nem ugyanazokkal vannak együtt akikkel a mindennapokat töltik, így sokkal felszabadultabban tudnak részt venni a foglalkozásokon. Másrészt a Helen Doron módszer lényegeként foglalkozásainkon nagy hangsúlyt fektetünk a pozitív megerősítésre, a nyelvi önbizalom kialakítására. Óráinkon a gyermekek sokat és szívesen fognak beszélni, ami aztán magával hozza azt is, hogy máshol is szívesen fognak angolul megszólalni.
  • Kényszer. Az iskolai nyelvtanítási módszer a számonkérésen alapul. Ez az eredményességi kényszer vezet el a dolgozatok, felelések előtti magoláshoz, biflázáshoz. Az ilyen módon megtanult tudás aztán rövid életű lesz: nagyon hamar elfelejtődik, nem épül be mélyen a gyermek ismeretei közé. Ugyanakkor a Helen Doron foglalkozásokon nincs felelés, nincs kényszerítés és nincs biflázás. Az anyanyelv elsajátításához hasonlóan az angol nyelv is szinte lopva épül be a gyermekek fejébe.

Ismerkedjen meg módszerünkkel, tegye fel kérdéseit! Jöjjön el ingyenes bemutató óráink egyikére!

Jelentkezni telefonon, e-mailben vagy ide kattintva tud!

 

Angol tanfolyamaink iskolásoknak:

Jump with Joey

Jump with Joey a legújabb Helen Doron kezdő szintű angol tanfolyam 5-9 éves gyermekek részére, vagy haladó kurzus a Fun with Flupe tanfolyamok után. 

 További információk… 

More English For All Children

Haladó tanfolyam 6-10 éves gyermekek számára. Az English for All Children (EFAC) kurzust követő tanfolyam.

 További információk…

Play On in English

Haladó tanfolyam 7-10 éves gyermekek számára. A More English for All Children (MEFAC) kurzust követő tanfolyam.

 További információk…