Csökkentsd a tanfolyami díjat!

Ajánlj minket ismerőseidnek és gyermeked akár ingyen tanulhat nálunk!

Elégedett vagy gyermeked angol nyelvi fejlődésével, a nyelviskolánk által nyújtott szolgáltatással? Mondd ezt el ismerőseidnek és akciónk keretében mind a ketten jól jártok!

Ajánld az Angyalföldi Helen Doron Nyelviskolát barátaidnak, iskolai, óvodai szülőtársaidnak, és ha beíratják gyermeküket valamelyik tanfolyamunkra, akkor minden egyes ismerősöd után 5.000Ft tanfolyami díj kedvezményt írunk Neked jóvá. 

Igen, jól olvastad, 5000Ft minden egyes ismerősöd után!

Ráadásul ismerőseid is jól járnak, hiszen azon túl, hogy gyermekük megtanul angolul, ők egyenként 3.000 Ft-os tanfolyami díj jóváírást kapnak.

Mit kell tenned a kedvezmény igénybevételéhez?
 Vedd számba az ismerőseidet, akiknek gyermekei még nem járnak nyelviskolánkba, és ajánlj nekik minket.
 Kérd meg őket, hogy a budapest13.helendoron.hu/jelentkezes oldalon jelentkezzenek ingyenes bemutató óránkra, ahol a jelentkezési lap megjegyzés rovatában hivatkozzanak Rád.

Kösd a lelkükre, hogy ezt a lépést ne felejtsék el, máskülönben a kedvezményt sem Neked, sem nekik nem tudjuk biztosítani!

 Miután ismerőseid beiratták gyermeküket nyelviskolánkba, Neked mindegyik után 5-5000Ft, ismerőseidnek pedig 3-3000Ft kedvezményt írunk jóvá a tanfolyami díjból.

Az akcióban való részvétel feltételei:
– Gyermeked legalább 2 hónapja nyelviskolánk tanulója.
– Ismerősöd a jelentkezés során Rád hivatkozott.
– A beiratkozáshoz az ismerősöd részéről a tanulmányi szerződés aláírása, a tananyagcsomag megvásárlása és legalább az első két havi tanfolyami díj részlet befizetése szükséges.
– Az akció csak az angyalföldi Helen Doron Nyelviskolában érvényes! A jóváírás készpénzre nem váltható, más akcióval össze nem vonható!

 Segítségedet előre is köszönjük!

Ne feledd: akciónk 2014. március 31-ig tart!