Christmas Tea Party 2014

Kedves Szülők!
Ismét eltelt egy év, közelednek az ünnepek, vasárnap megkezdődött Advent időszaka! Évről évre Advent idején együtt készülődünk az ünnepre kicsikkel és nagyokkal, ezt idén is így tervezzük!

December 13-án szombaton délutánChristmas Tea Partyra hívunk Benneteket, testvérekkel, barátokkal!

A program 16 órától 18 óráig tart, így erre az időre “kimenőt” adunk a szülőknek, egy kis “kari rohanásra” vagy egyéb intézni valóra.

Mire számíthattok?
Tudjátok ki az a Christmas Father? … és Rudolph? Mi az a Boxing Day?
· A “Christmas Playtime” alatt megismerkedünk/felelevenítjük a karácsonyhoz kapcsolódó angol szavakat, mondókákat, dalokat tanulunk, és a nagyokról sem feledkezünk el, nekik érdekes feladatokkal készülünk!
· Elmeséljük, hogyan ünnepelik az angol gyerekek a karácsonyt.
· “Christmas Arts and Crafts” során téli, ünnepi díszeket és apróságokat készítünk, és nem maradhat el természetesen a süti hóember sem!

Részvételi díj 2.500,- Ft/gyerek, amely magában foglalja a “Christmas Playtime” foglalkozást, a kézműves alapanyagokat, az uzsit és a gyerekfelügyeletet is (testvéreknek kedvezmény).

Mint eddig mindig, a gyerekekre úgy vigyázunk, mint a sajátjainkra! Három év alatt szülői felügyelettel tudnak a manók résztvenni a programon. A program nyitott, hozhatjátok barátaitokat is!
A előkészületek miatt előzetes jelentkezés szükséges, kérlek, legkésőbb december 8-ig jelentkezz be itt!
Várunk mindenkit szeretettel, hangolódjunk most is együtt a karácsonyi ünnepekre!